Субота
18.05.2024
19:27
Вітаю Вас Гість
RSS
 
Білівський НВК "ЗОШ І-ІІІ ст. - дитячий садок"
Головна Реєстрація Вхід
»
Меню сайту

Годинник

Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0

Форма входу

Головна » 2014 » Квітень » 17 » Екологія душі та навколишнього середовища
12:42
Екологія душі та навколишнього середовища


Природа нам – як рідний дім,

Вона усім – як мати,

Щоб лад завжди був в домі тім,

Про це нам треба дбати

 

Людина – частина природи. Її існування можливе за умови встановлення гармонійних стосунків з довкіллям і дбайливого ставлення до нього. Від екології душі залежить екологія природи. Тому місяць квітень у Білівському НВК проходить під назвою «Екологія душі та навколишнього середовища». Метою є формування в учнів дбайливого ставлення до навколишнього середовища, залучення учнівського молоді до конкретних справ щодо упорядкування, озеленення та дослідження довкілля.

Активно учні попрацювали вже в перший тиждень: було посаджено алею троянд, приурочену подіям в Україні «Алея пам’яті». Учні середніх класів омолодили шкільний садок – посадили попередньо заготовлені саджанці яблунь. Крім того, працівники навчально-виховного комплексу, проявивши свою громадську активність, спільно з органами місцевого самоврядування та працівниками місцевого товариства ТОВ «Укрелітагро» провели підбілювання дерев вздовж дороги до села Білеве.

            Учні закладу та вчителі активно приймають участь і в еколого-натуралістичних, природоохоронних конкурсах. «Мій голос віддаю на захист природи», «Здай батарейку – збережи довкілля». Вже проведено облік білих лелек на території села Білеве, Кіндратка. Учениця Демянчук Владислава з роботою «Рослинні тест-організми як індикатори забруднення середовища» приймала участь в обласному зборі юних натуралістів Хмельниччини.

Місяць ще не закінчився і планів багато – це і озеленення класних кімнат, посадка кущів, прибирання пришкільної території тощо. Всі ці заходи сприяють покращенню благоустрою місцевості та залучають дітей до колективних гарних справ, виховуючи активну життєву позицію.

 

 

 

 

Переглядів: 435 | Додав: modern | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *:
Вислови відомих

Календар
«  Квітень 2014  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
 123456
78910111213
14151617181920
21222324252627
282930

Пошук

Архів записів

Друзі сайту
http://izrmk.at.ua/


Copyright MyCorp © 2024
Зробити безкоштовний сайт з uCoz