Субота
18.05.2024
18:39
Вітаю Вас Гість
RSS
 
Білівський НВК "ЗОШ І-ІІІ ст. - дитячий садок"
Головна Реєстрація Вхід
»
Меню сайту

Годинник

Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0

Форма входу

Головна » 2014 » Листопад » 17 » «Молюсь за тебе, Україно»
09:48
«Молюсь за тебе, Україно»

\

Кожен рік в третю неділю листопада вся Україна святкує День працівника сільського господарства , тому в нашому навчальному закладі було  проведено  урочистий захід  «Молюсь за тебе, Україно», адже  в  нашому селі живуть і трудяться славні люди. Їхніми мозолистими руками обробляються поля, в недоспані ночі  збираються славні урожаї. Цими людьми пишаються не тільки в селі, але в усьому Ізяславському краї..

         Захід  розпочався  з  відеоролика, присвяченого боротьбі українського народу за свою свободу, цілісність та єдність. Всі присутні вшанували загиблих воїнів  на сході України , а також героїв «Небесної сотні» хвилиною мовчання. Протоієрей   отець Олександр провів спільну молитву за  здоров’я наших захисників.

Життя продовжується …І не дивлячись на всі буремні події,  нам потрібно засівати землю, вирощувати хліб і робити все для того, щоб настав мир у нашій державі.

Зі словами привітання до присутніх  звернувся заступник генерального директора групи компанії «VITAGRO»- Сліпчук В.М., сільський голова - Дідик І.І., керуючий агровідділком  с. Білеве – Лісковий Л.Л.

 Трудівники села  отримали цінні подарунки та грошові винагороди за свою важку, але почесну працю. Крім цього, були нагороджені і наші земляки, які мобілізовані до лав українського війська та з честю захищають кордони нашої держави.

Гості та всі присутні отримали і музичні дарунки від Ковальчук Д., Приймак С. та вокальної групи Будинку культури села. Згідно з українським звичаєм, дорогих гостей зустріли хлібом-сіллю — короваєм, який прийшовся до смаку усім  присутнім.

Доземний уклін і щира подяка усім, хто зрощує зерно і творить добро на нашій благодатній землі!

 

 

 

 

 

 

 

 

 

    

           

 

.

   

     

Переглядів: 383 | Додав: modern | Рейтинг: 1.0/1
Всього коментарів: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *:
Вислови відомих

Календар
«  Листопад 2014  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
     12
3456789
10111213141516
17181920212223
24252627282930

Пошук

Архів записів

Друзі сайту
http://izrmk.at.ua/


Copyright MyCorp © 2024
Зробити безкоштовний сайт з uCoz