Неділя
05.05.2024
08:30
Вітаю Вас Гість
RSS
 
Білівський НВК "ЗОШ І-ІІІ ст. - дитячий садок"
Головна Реєстрація Вхід
»
Меню сайту

Годинник

Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0

Форма входу

Головна » 2015 » Травень » 30 » Останній дзвоник пролунав
10:42
Останній дзвоник пролунав

29 травня 2015 року на шкільному подвір’ї  Білівського НВК  зібралися батьки, учні, гості та  педагоги школи. Лунала музика, закликаючи всіх  розділити радість та  відчуття свята. Його чекали всі мешканці нашої шкільної родини, бо воно завжди проходить яскраво та цікаво. Урочисто вийшли на останню шкільну лінійку в своєму житті випускники школи - їх вивели класний керівник Бондар Ірина Андріївна та наймолодші учні  навчального закладу. Від щирого серця вітали  всіх с найулюбленішим святом Останнього дзвоника директор школи -  Березний Ю.М. та голова сільської ради – Дідик І.І. Під дружні оплески одержували учні похвальні листи, почесні грамоти за успіхи в  навчанні, за наукові досягнення  районного та обласного рівня. З найщирішими привітаннями звернулася до випускників їх перша вчителька  Шемчук І.П. Вона побажала , щоб всі діти  стали  достойними будівниками свого життя, нашої вільної і незалежної України, щоб всі мрії  збулися, а також  мирного неба, здоров‘я, процвітання і Божої благодаті у всьому!

З вітальним словом до випускників початкової школи звернулася і  їх класовод – Нитка Н.В. Вона зазначила, що  для них  особливими будуть канікули  цьогоріч, адже з нового навчального року вони вже не повернуться до неї, бо вже переступили першу шкільну сходинку  і після канікул будуть глибше пізнавати цей складний світ науки .Діти   зізналися в любові до своєї першої вчительки та подарували їй  квіти.

Дуже зворушливо звучали привітання від  учнів першого класу. Під пісню « …..       » до мікрофонів вийшли випускники, які закінчили  дев’ятий   та одинадцятий клас. Вони сказали багато теплих слів в адрес своїх вчителів, батьків. Все це було дуже тепло й зворушливо. Батьки не стримували емоцій, а вчителі  крадькома втирали сльози.

І ось настала мить останнього дзвоника. Він   сповістив всіх учнів про закінчення ще одного навчального року, а для випускників –  востаннє. Радістю і сумом світилися очі випускників. З особливим хвилюванням вони чекали на нього…
Батьки та випускники дякували вчителям за універсальність знань та оригінальність мислення, за твердість духу, за виховання наполегливості.

 Випускники Білівського НВК  ввійшли в нове життя, змінюючи рідну шкільну домівку на сучасну новобудову дорослості. Щасливої дороги!


 


 

Прикріплення: Картинка 1 · Картинка 2
Переглядів: 513 | Додав: modern | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Вислови відомих

Календар
«  Травень 2015  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
    123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031

Пошук

Архів записів

Друзі сайту
http://izrmk.at.ua/


Copyright MyCorp © 2024
Зробити безкоштовний сайт з uCoz