Субота
18.05.2024
20:05
Вітаю Вас Гість
RSS
 
Білівський НВК "ЗОШ І-ІІІ ст. - дитячий садок"
Головна Реєстрація Вхід
»
Меню сайту

Годинник

Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0

Форма входу

Головна » 2014 » Грудень » 14 » Тиждень правових знань
17:02
Тиждень правових знань

            

     Кожна людина від нарождення має природні права. Всі вони закріплені в Декларації прав людини, яка прийнята міжнародним товариством. Тому на початку тижня в нашій школі проводилися заходи спрямовані на поглиблення знань дітей з теми: « Конвенція ООН про права  дитини».

8 грудня була проведена загальношкільна лінійка, на якій ознайомили дітей з планом проведення «Тижня правових знань», оголошено конкурс  малюнку та літературного твору  на тему: «Права очима дітей».

Для учнів 5-6 класів вчитель правознавства – Кравчук В.М. запропонував переглянути  фільму «Я і мої права» .Після його перегляду учні активно обговорювали  його зміст.

Для дітей 7-9 класів проведено бесіду «Закони і правоохоронні органи», в 9 класі діти були учасниками  гри - « Юридичний  футбол».

Заступник директора з виховної роботи – Андрощук І.В. разом з учнями 6 класу обговорила  тему: «Заходи, щодо запобігання насиллю з боку дорослих. Захист прав дитини». Діти із завзяттям прийняли  участь у обговоренні різноманітних ситуацій, в яких йшлося про порушення прав дітей.

Учні старшої ланки були учасниками «круглого столу» - «Шляхи протидії торгівлі людьми».Психолог – Юрчук І.Г. провела бесіду з учнями 2 класу - «Свої права ти добре знай та ніколи їх не забувай!», а  по її закінченню діти створили плакат на цю тему.Всім класам були роздані правові бюлетені «Сторінками Конвенції ООН» підготовлені педагогом - організатором Приймак С.І. Також у бібліотеці навчального закладу Якимчук О.І.  підготувала правову  експозицію «Наші права – щасливе дитинство».Протягом тижня в школі створювався правовий куточок «Всеукраїнський тиждень права. Права очима дітей» .

В кожному класі проводилися тематичні виховні години, які були спрямовані на закріплення знань дітей про їх права. Діти зробили висновок : якщо всі люди будуть поважати свої та чужі права, на Землі значно поменшає горя, сліз та кривди.                        

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

                                                 

Переглядів: 462 | Додав: modern | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *:
Вислови відомих

Календар
«  Грудень 2014  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
293031

Пошук

Архів записів

Друзі сайту
http://izrmk.at.ua/


Copyright MyCorp © 2024
Зробити безкоштовний сайт з uCoz