Субота
18.05.2024
13:15
Вітаю Вас Гість
RSS
 
Білівський НВК "ЗОШ І-ІІІ ст. - дитячий садок"
Головна Реєстрація Вхід
»
Меню сайту

Годинник

Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0

Форма входу

Головна » Архів матеріалів
26.10.2012 р., згідно з планом роботи вчителів на канікулярний період, відбулося чергове засідання Школи молодого вчителя. Учасниками круглого столу були молоді вчителі Сергієнко О. І., Калінчук А. В., Ліщук А. М., їх наставники та адміністрація школи. На засідані, фраховуючи діагностику молодих вчителів, було розглянуто два питання: 1. "Методика проведення уроку" (Качур Т. В. заступник з навчальної роботи); 2. Педагогічна етика (Бондар І. А. вчитель української мови та літератури). По закінченню доповідей вчителів відбулася дискусія навколо актуальних проблем даних питань. Наступний етап - "Час молодого вчителя" де спільно з наставниками вони прийняли участь в конкурсах, які дали можливість краще познайомитися з молодими колегами, та прослідкувати їх роботу зі своїми наставниками. Директор відзначив переможця "Кращого серед кращих". На завершальному етапі в дружній обстановиці відбулася бесіда з молодими вчителями де вони ділилися враженнями та проблемами, які виникають в ході роботи. ... Читати далі »
Переглядів: 603 | Додав: modern | Дата: 30.10.2012 | Коментарі (0)

З нагоди відзначення Дня вчителя в нашій школі відбулося ряд заходів, зокрема: вітання пролунали від учнів школи на святковому концерті. Шкільний парламент вручив вітальні грамоти педагогічному колективу школи, відзначали техпрацівників.
Делегація вчителів була присутня на урочистому зібрані в м. Ізяслав, де коликтив будинку творчості та Хмельницький гурт "Товтри" вітали всіх присутніх.
Не були осторонь, цього свята ветерани освітянської праці. З вітаннями до них навідалися директор школи Березний Ю. М., спільно з сільським головою Дідиком І. І. та заступником голови СТОВ "Україна" Лісковим Л. Л.
Переглядів: 571 | Додав: modern | Дата: 11.10.2012 | Коментарі (0)

Жовті барви за вікном і витончений аромат хризантем щороку нагадують про наближення свята мудрих, творчих, талановитих, завзятих, самовідданих людей – освітян.

Шановні колеги, прийміть найщиріші вітання та найкращі побажання з нагоди професійного свята – Дня працівників освіти!

     ... Читати далі »

Переглядів: 493 | Додав: modern | Дата: 04.10.2012 | Коментарі (1)

 Перша декада, що проходила у нашій школі, декада самоврядування, завершилася. В кожному класі ... Читати далі »
Переглядів: 683 | Додав: modern | Дата: 24.09.2012 | Коментарі (0)

Літо, до побачення! Здрастуй, рідна школа!

День 1 Вересня  - День Знань – чекали всі діти з нетерпінням, а особливо першокласники. Цього теплого осіннього дня до нашої невеликої, але дружної шкільної родини першачків приймала і наша школа. Їх тепло та радісно зустріла перша вчителька Шемчук Інна Петрівна. Вітання  першокласникам, їх батькам, гостям та всім учням линули від директора Березного Ю. М., який побажав успіхів та високих здобутків у навчанні та в житті. Директор відмітив, що цей навчальний рік є особливим, тому що першокласники будуть навчатися за новим станда ... Читати далі »

Переглядів: 514 | Додав: modern | Дата: 06.09.2012 | Коментарі (0)

1 червня в актовій залі школи відбулося вручення девятикласникам свідоцтв про базову загальну середню освіту. Отримували документ 16 учнів. Актова зала прикрашена квітами, кольоровими кульками. Бурхливими оплесками зустріли присутні випускників на чолі з класним керівником Демянчук Тетяною Миколаївною. Девятикласники щасливо усміхнені і трішки сумні, бо радість і смуток переповнює їх серця. Адже дехто з них залишить навчання в школі та продовжить його в інших закладах.

Директор школи Березний Ю.М. зачитує наказ по школі-і ось найголовніша мить свята - вручення свідоцтв. Дітей привітав сільський голова Дідик І.І., перша вчителька, батьки, друзі. В канву свята гарно вплелися номери художньої самодіяльності, які підготували самі випускники та учні інших класів. Хвилюючий момент - материнське благословення дітей українськими рушниками.

Вітаємо наших дорогих девятикласників із отриманням свідоцтв та зичимо їм успіхів у всьому. Нехай їх мрії здійснюються!

Переглядів: 591 | Додав: modern | Дата: 10.06.2012 | Коментарі (0)

Уже традиційно 25 травня у всіх школах України відлунав останній дзвінок, який сповістив про те, що завершився черговий навчальний рік і відтепер наступає найжаданіша та найпрекрасніша пора у шкільному житті - довгоочікувані канікули. Вперше це свято проходило через два тижні після випускного в 11 класі.

Свято останнього дзвінка пройшло і у нашій школі. Із самого ранку все було урочистим: і школа, і учні, і гості, і миті свята, бо воно завжди хвилююче і назавжди залишається в памяті кожного. Особливим свято було для учнів 4 класу, бо з нового навчального року вони перейдуть навчатися на другий поверх - своєрідну сходинку шкільної мудрості, де у них буде багато наставників. Помітно хвилюються і девятикласники, адже дехто з них залишить навчання в школі і вирушить у доросле життя.

Гостями на святі були: представник відділу освіти - методист з дошкільного виховання Пугач О.Д., сільський голова Дідик І.І., батьки, друзі. Директор школи Березний Ю.М. вручив кращим учням дипло ... Читати далі »

Переглядів: 1068 | Додав: modern | Дата: 07.06.2012 | Коментарі (0)

До неба музика сягає наче мрія,

І тане в квітах урочистий зал.

В очах у кожного і радість, і надія,

В Білівській школі випускний останній бал!

12 травня  в школі відбувся урочистий захід, присвячений врученню одинадцятикласникам атестатів про повну загальну середню освіту. Цього року випускники дуже рано  отримали цей документ. Третього травня для них пролунав останній шкільний дзвінок, а через два дні вони складали перший іспит-державну підсумкову атестацію з української мови. Міністерство освіти України майже на місяць скоротило їх період навчання в звязку з Євро-2012.

Дитинство і рідна школа з сумом випускали із своїх обіймів випускників. Це свято-унікальне і неповторне, бо в житті кожної людини воно відбувається лише один раз. Щасливі, усміхнені випускники, трішки сумні-їх батьки та вчителі. Всі усвідомлюють, що випускники підуть у самостійне життя і ніколи більше не сядуть за шкільні парти. Лунали мелодії пісень про школу, прощальний валь ... Читати далі »

Прикріплення: Картинка 1
Переглядів: 526 | Додав: modern | Дата: 07.06.2012 | Коментарі (0)

27 квітня  учні Білівської та Припутнівської шкіл здійснили поїздку в м.Київ. Мрія відвідати найстаровинніше місто в Україні  збулася. Перща зупинка-найдавніший східнословянський монастир Почаївська Лавра, заснована в 1054 році. Це одна з найбільших православних святинь України, яку занесено до Семи Чудес України. Ми побували в найстарішій споруді монастиря-надбрамному храмі Трійці, в ближніх печерах, біля джерела святого Антонія, з захопленням дивились на лаврську дзвіницю-найвищу дзвіницю в Україні (96 м), яку видно за 30 км від міста. Чотири її яруси гордо підтримують позолочений купол.

Слідуюча зупинка-Музей воскових фігур. У пяти залах розміщено 63 фігури за тематикою: історичні діячі, вожді та правителі, зарубіжні "зірки" кіно та естради, українські "зірки", письменники та їхні герої. Фігури вразили нас точністю, бо технологія їх виготовлення знаходиться на найвищому рівні (95% бджолиного воску). Найдорожча фігура-Брітні Спірс (на неї пішло 20 кг воску).

... Читати далі »

Переглядів: 612 | Додав: modern | Дата: 06.06.2012

« 1 2 ... 14 15 16 17 18 »
Вислови відомих

Календар
«  Травень 2024  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
  12345
6789101112
13141516171819
20212223242526
2728293031

Пошук

Архів записів

Друзі сайту
http://izrmk.at.ua/


Copyright MyCorp © 2024
Зробити безкоштовний сайт з uCoz