Неділя
05.05.2024
08:23
Вітаю Вас Гість
RSS
 
Білівський НВК "ЗОШ І-ІІІ ст. - дитячий садок"
Головна Реєстрація Вхід
»
Меню сайту

Годинник

Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0

Форма входу

Головна » Архів матеріалів

Весна — прекрасна царівна у зеленому вбранні та віночку ніжних квітів. Вона приносить із собою не тільки довгоочікуване тепло, а й  радість і надію, надію на краще.

  Разом із потеплінням в повітр відбувається потепління у душі, і так само, як ламається крига на річці, ламається крига, яка сковує людські серця.

Після Пасхальних свят юні волонтери нашого навчального закладу  долучилися до акції «Тепло своїх сердець ми воїнам  даруєм …».Діти разом з батьками , вчителями та всіма працівниками школи  виготовили  своїми руками кулінарні, хлібобу ... Читати далі »

Переглядів: 428 | Додав: modern | Дата: 28.04.2015

«Давай повернемо Землі всі веселкові кольори» під такою назвою пройшов Тиждень екології та довкілля в нашій школі. Він видався насиченим і цікавим – адже були оголошені акції, приурочені Дню Землі :«Посади дерево», «Посади квітку», «Прибери свою ділянку», «Принеси відпрацьовані батарейки» , « Збери макулатуру», в яких діти активно прийняли участь. Крім цього між учнями початкових класів були проведені «Веселі старти», а між збірною командою учнів середньої та старшої ланки та вчителями школи відбулася товариська зустріч з волейболу , в якій перемогли діти. 24 квітня були проведені заходи, присвячені Дню цивільного захисту. Саме в цей день учням, вчителям та всім працівникам закладу надається можливість пригадати все ... Читати далі »

Переглядів: 549 | Додав: modern | Дата: 27.04.2015

Під таким гаслом пройшов день 9 квітня. Чистий четвер —  день весняного очищення. Саме в цей день  вся наша шкільна родина  наводила лад навколо школи, адже  перед Пасхою  все повинно бути чистим і виглядати по-святковому.

Із  завзяттям діти та дорослі  підмітали, збирали  торішнє листя, бадилля бур'янів , підбілювали дерева , впорядковували клумби. Здається, небагато часу пройшло,а шкільна територія ожила,причепурилася.

Добрими справами учні вирішили внести і свій вклад в розбудову Української держави, зробити гарнішою і привабливішою ... Читати далі »

Переглядів: 554 | Додав: modern | Дата: 14.04.2015

9 квітня 2015 року учні 10-11 класів нашої школи разом з вчителями здійснили поїздку до міста Нетішин на Хмельницьку АЕС.Екскурсія розпочалась з інформаційного центру,де дітям продемонстрували відеофільм про роботу електростанції. В іншому залі екскурсовод на  макетах показала структуру станції та розповіла про  принципи  її роботи . Діти дізналися про поздовжнє розташування турбіни і генератора. Про  встановлені підігрівачі високого й низького тиску, бойлерну установку для постачання тепла та системи для забезпечення турбогенератора.Після екскурсії діти мали  мож ... Читати далі »

Переглядів: 457 | Додав: modern | Дата: 14.04.2015

Цей тиждень  для учнів першого класу   Білівської школи був особливий, адже щороку діти відзначають чимало різних свят, але шкільне свято прощання з Букварем буває в житті людини лише один раз. Бо ж Буквар – це перша книжечка, яку діти прочитали самостійно. Вона відкриває двері у чарівний світ книги, простеляє шлях до знань. Недарма в народі кажуть: “Хто багато читає, той багато знає!”

  Під час свята діти  прощалися з першою й улюбленою книгою – Буквариком, розповідали вірші про вже вивчені літери, співали пісень. На святкове дійство до учнів  завітали казкові герої. Циганка Аза, яка пропонували дітлахам зіграти  в казкові  карти ... Читати далі »

Переглядів: 435 | Додав: modern | Дата: 10.04.2015

Перше квітня всі чекають,
Бо сміятись полюбляють.
Маєш добрі слух і зір,
Та нікому ти не вір!

Усмішками та приємним настроєм зазвичай розпочинається другий місяць весни, адже 1 квітня – День сміху!Ось і в нашому навчальному закладі лунав  сміх і  панувала радість . Учні нашої школи змагалися у артистизмі та вмінні розвеселити інших.

ІІІ місце розділили учні 3  та учень 4 класу Бойко Б. ;

... Читати далі »

Переглядів: 401 | Додав: modern | Дата: 03.04.2015

Професія педагога- одна з тих, де синдром «професійного вигорання» є найбільш   поширеним. Тому дуже важливим є вивчення особливостей його виникнення,  розвитку та перебігу саме у педагогічній діяльності. Розробка та проведення тренінгового  заняття «Профілактика та подолання  синдрому  професійного вигорання» для педагогічних працівників  Білівського НВК «ЗОШ І-ІІІ ст.. дит.садок»  практичним психологом  Юрчук І.Г. дали свої плоди:  учасники удосконалили   вміння розслаблятися, налаштовувати думки на позитив.  В тренінгу було подано  інформаційні повідомлення про синдром «ем ... Читати далі »

Переглядів: 370 | Додав: modern | Дата: 03.04.2015

"Благослови той день і час,

Коли прослались килимами

Земля, яку сходив Тарас

Малими, босими ногами…"

Традиційно березень розпочинається Шевченківськими днями, бо

« Навесні, коли тануть сніги

І ... Читати далі »

Переглядів: 471 | Додав: modern | Дата: 16.03.2015

На виконання  Указу Президента України від 12 січня 2015 року №6/2015  «Про відзначення 200-річчя від дня народження Михайла Вербицького та 150-ї річниці першого публічного виконання національного гімну»  в навчальному закладі на уроках музичного мистецтва учні знайомились із творчістю та життєвим шляхом композитора М. Вербицького. Зокрема, учні 5 класу провели  музичну подорож «М. Вербицький – творець національного гімну України».

 З метою вивчення  і  популяризації  творчої  спадщини  М. Вербицького, історії створе ... Читати далі »

Переглядів: 423 | Додав: modern | Дата: 13.03.2015

Початок березня приємно здивував всіх  мешканців нашої шкільної родини не тільки початком найпрекраснішої  пори року ,а й тим, що  до нас надійшли вітання та подяка від Святого Миколая за участь в конкурсі  «Новорічна іграшка» в рамках  проекту  Folk Ukraine  Фестивалю Святого Миколая у м.Київ.

Особливо приємно, що наші учні отримали іменні  Дипломи за високу майстерність у виконанні конкурсних робіт та  за  вміння  працювати з природними матеріалами.

Вітаємо з нагородою Лукянчука Віталія, Чорну Дарію та Кравчука Богдана та бажа ... Читати далі »

Переглядів: 426 | Додав: modern | Дата: 13.03.2015

« 1 2 3 4 ... 17 18 »
Вислови відомих

Календар
«  Травень 2024  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
  12345
6789101112
13141516171819
20212223242526
2728293031

Пошук

Архів записів

Друзі сайту
http://izrmk.at.ua/


Copyright MyCorp © 2024
Зробити безкоштовний сайт з uCoz