Субота
18.05.2024
15:46
Вітаю Вас Гість
RSS
 
Білівський НВК "ЗОШ І-ІІІ ст. - дитячий садок"
Головна Реєстрація Вхід
»
Меню сайту

Годинник

Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0

Форма входу

Головна » Архів матеріалів

«I love English!»- під таким  девізом промайнув тиждень англійської мови в нашому навчальному закладі.Вчитель іноземної мови  Сергієнко О.І. підготувала та провела ряд заходів, в яких із великим задоволенням прийняли участь діти різновікових категорій.Велику цікавість викликав конкурс  читців - « Найкращий декламатор» .  Діти продемонстрували  вміння гарно декламувати вірші на англійській мові, передаючи  зміст виразною вимовою, жестами та інтонацією. Переможцями ... Читати далі »

Переглядів: 342 | Додав: modern | Дата: 17.02.2015 | Коментарі (0)

4 лютого в світі відзначається День боротьби з онкологічними захворюваннями. Його девіз цього року — «Важливо зберегти життя  дитини». В цей день медична сестра – Якимчук І.В. провела бесіду з учнями школи про цю небезпечну хворобу. Вона зазначила, що щорічно в світі злоякісні пухлини і лейкоз діагностують у більше, ніж 160 тис дітей, майже 90 тис з них вмирають. В Україні захворюваність і смертність від раку постійно зростає. Захворюваність і смертність від цієї   недуги постійно збільшується  у зв’язку з несприятливою екологічною ситуацією, наслідками Чорнобильської катастрофи і значним старінням населення.

Переглядів: 298 | Додав: modern | Дата: 17.02.2015 | Коментарі (0)

З метою ціннісного ставлення до мистецтва, музики, художньої культури у нашій школі з 02.02.15-06.02.15 проходив тиждень образотворчого мистецтва, музичного мистецтва та художньої культури, у рамках якого було проведено ряд заходів, конкурсів, змагань. Музика завжди співзвучна душі людини, немов би зберігає у собі велику й неосяжну таємницю безсмертя. Музика - найтонший дотик до серця; вона може стати й найніжнішою, ароматною квіткою і живою водою, повертає віру в добро... Більше зануритися у прекрасний світ музичного мистецтва учні нашої школи змогли під час проведення конкурсу пісні «Співоче сонечко», який підготувала та провела Приймак С.І. Перемогу отримали учні: 1 класу(молодша вікова категорія), 6 класу(середня вікова категорія), 10 класу( старша вікова категорія). У молодшому шкільному віці всі діти без винятку – пристрасні художники, тому всі учні взяли активну участь у вис ... Читати далі »

Прикріплення: Картинка 1 ·Картинка 2
Переглядів: 413 | Додав: modern | Дата: 17.02.2015 | Коментарі (0)

День Собо́рності — свято України, яке відзначають щороку 22 січня в день проголошення Акту возз'єднання Української Народної Республіки й Західноукраїнської Народної Республіки. В нашій школі було організовано урочисту лінійку -«У нас одна Батьківщина –наша рідна Україна», яка була проведена Кравчуком В.М. у формі усного журналу. Вчитель історії підкреслив, що за свою багатовікову історію український народ, обороняючи власні кордони, свободу й гідність, ніколи не спокушався на чужі землі, не прагнув підкорити інших, не нав'язував їм своєї волі. Він завжди жадав миру, злагоди й братерства. Із сивої давнини, із грізних княжих часів і по сьогодення ідея соборності, ідея консолідації українців, об'єднання всіх українських земель не втрачала і не втрачає злободенності. Н ... Читати далі »

Переглядів: 420 | Додав: modern | Дата: 25.01.2015

Згідно плану методичної роботи, 12 січня в навчальному закладі  відбувся педагогічний тренінг «Я крокую до майстерності», який провела заступник директора з НМР Т.В.Качур. У ньому взяли участь 20 педагогів школи. Мета тренінгу: допомогти педагогу знайти вихід із будь – якої педагогічної ситуації, яка може скластися, підкріпити імідж успішного педагога, сприяти формуванню позитивної самооцінки й усвідомленню унікальності особистості кожної людини, стимулювати бажання підвищувати свій професійний рівень. В рамках тренінгу було проведено різні інтерактивні вправи:  «Знайомство», «Мозковий штурм» – «Урок»,  «Прес», «Поділися з сусідом», «Конверт проблем», «Числа, які правлять світом», &l ... Читати далі »

Переглядів: 823 | Додав: modern | Дата: 13.01.2015 | Коментарі (0)

6 січня  в закладі відбулася перша педагогічна рада в 2015 році на тему: «Компетентний вчитель – запорука реалізації компетентнісного підходу до сучасного освітнього простору». З доповідями виступили директор Ю.М.Березний, вчителі Демянчук Т.М., Бондар І.А., Качур Т.В. Всі педагоги взяли активну участь в обговоренні виступів.  Педрада пройшла динамічно та креативно.

Переглядів: 630 | Додав: modern | Дата: 13.01.2015 | Коментарі (0)

13.01.2015 в нашому навчальному закладі було проведено засідання ШМО вчителів гуманітарного циклу. Головою ШМО Бондар І. А. було проаналізовано участь та результати дітей у районних предметних олімпіадах, конкурсу з української мови імені Петра Яцика та інших інтерактивних конкурсах.

Заступник директора з навчально-методичної роботи Качур Т. В. ознайомила присутніх із наказом «Про підсумки виконання навчальних планів та програм за І семестр 2014-2015 н. р.» та визначила ряд завдань на

ІІ семестр 2014-2015 н. р. Було розглянуто ряд новинок української та світової літератур. ... Читати далі »

Переглядів: 469 | Додав: modern | Дата: 13.01.2015 | Коментарі (0)

З вересня по жовтень 2014 року відділом науково-дослідницької роботи з обдарованою молоддю "Мала академія наук"  Хмельницького обласного центру науково-технічної творчості учнівської молоді було проведено обласний заочний конкурс юних хіміків та біологів.

Відповідно до наказу Хмельницької обласної адміністрації Департаменту освіти і науки від 31.10.2014 №403-но «Про підсумки проведення обласного заочного конкурсу юних хіміків та біологів» визнати:

Демянчук Владиславу Василівну, ученицю 11 класу Білівського НВК "ЗОШ І-ІІІ ст. – дитячий садок" Ізяславсь ... Читати далі »

Переглядів: 412 | Додав: modern | Дата: 13.01.2015 | Коментарі (0)

Новий рік -  довгоочікуване свято. Всі люди чекають новорічного дива. Особливо чекають  свят  діти, адже Дід Мороз повинен принести їм купу подарунків та хорошого настрою.

26 грудня до нашої школи завітав Дідусь Мороз зі своєю онукою Снігуронькою  на свято «Новий рік – веселий чарівник». Діти з радістю демонстрували свої таланти : співали, танцювали та декламували вірші. Наприкінці свята  кожна  дитина отримала новорічний подарунок.

А ввечері знову лунали чарівна музика та веселий сміх  в нашому навчальному закладі, адже Дід Мороз завіта ... Читати далі »

Переглядів: 523 | Додав: modern | Дата: 30.12.2014 | Коментарі (0)

 

Щороку -19 грудня до нас у гости приходить Святий Миколай Чудотворець, саме його з нетерпінням чекають діти.Тож вихованці нашої школи гостинно зустріли Святого виставою, віршами та веселою піснею. Діти пригадали, що Святий Миколай — другий після Бога заступник людей від усіх проблем та нещасть, що все життя він ніс людям Добро і Милосердя. Кожному хотів подарувати бодай крапельку своєї любові. Після концертної програми кожна дитина отримала солодкий подарунок з рук Миколая. По закінченню свята учні 5-6 класів разом з вчителем - Лукашук А.В. були запрошені до місцевого храму, де показали прихожанам невеличку виставу про Святого.

Переглядів: 484 | Додав: modern | Дата: 22.12.2014 | Коментарі (0)

« 1 2 3 4 5 6 ... 17 18 »
Вислови відомих

Календар
«  Травень 2024  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
  12345
6789101112
13141516171819
20212223242526
2728293031

Пошук

Архів записів

Друзі сайту
http://izrmk.at.ua/


Copyright MyCorp © 2024
Зробити безкоштовний сайт з uCoz